Verzenden & Retourneren

Hoe en wanneer wordt mijn pakket verzonden?

Op werkdagen worden bestellingen behandeld en verzonden tussen 09:00 uur en 17:30 uur. Mocht jouw bestelling na 17:30 uur bij ons binnenkomen, dan behandelen en versturen wij de bestelling de volgende werkdag. De bestelling wordt met een van onze vervoerders geleverd. Hiervan ontvang je een Track&Trace zodat je de zending kunt volgen.

 

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?

Voldoet het product niet aan je wensen of is het defect? Dat kan helaas voorkomen. Dan kan je de bestelling kosteloos retourneren. Stuur ons dan een e-mail op service@its-amazing.nl. Vermeld in de mail jouw naam, adresgegevens en het ordernummer. Wij maken een retourformulier voor je aan en sturen je een e-mail met de retourprocedure. Dit retour proces is uiteraard geheel gratis. Wij vragen je om het pakket zo snel mogelijk, en altijd binnen 2 werkdagen, naar ons te retourneren. Jij bent zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke retour verpakking zodat het product geen transportschade op kan lopen. Indien het product beschadigd bij ons terugkomt, gebruikssporen bevat of incompleet is behoudt IT’s Amazing zich het recht om een product niet, of slechts gedeeltelijk te crediteren, dit conform de wet waardebepaling. Zodra het pakket bij ons retour is, behandelen wij het zo snel mogelijk.

Indien je een televisie of ander groot apparaat wilt retourneren, vermeld dat dan a.u.b. in je  email of telefonisch contact aan ons.

Softwarelicenties zijn vaak verzegeld. Je mag verzegelde producten alleen terugsturen als je de verzegeling niet hebt opengemaakt.

 

Mijn pakket heeft schade opgelopen tijdens het vervoerproces, wat nu?

Zichtbare beschadiging aan de verpakking dient altijd direct bij de chauffeur gemeld te worden en binnen 48 uur na ontvangst aan ons gemeld te worden. Wij zullen contact opnemen met de vervoerder. Wanneer de schade niet binnen 48 uur aan ons gemeld is, kunnen wij niets meer voor jou doen.

Wanneer het pakket wordt aangeboden met zichtbare beschadiging aan de verpakking, mag je het pakket ook weigeren aan de deur. Het pakket komt dan terug naar het IT’s Amazing hoofdkantoor en wij sturen zo snel mogelijk een nieuw pakket naar jou op.