Wat is IT’s Amazing precies?

Bij IT’s Amazing kun je profiteren van voordelige prijzen op diverse hardware- en software producten. Zoek je een goedkope instaplaptop voor een studie? Deze vind je bij IT’s Amazing! Of zoek je een nieuw toetsenbord met muis? Deze vind je bij IT’s Amazing! Een toffe speakerset? Deze scoor je natuurlijk bij IT’s Amazing! Daarnaast profiteer je regelmatig van gratis producten bij jouw bestelling. Dat maakt bestellen bij IT’s Amazing nou zo leuk.

Met een landelijke dekking van IT’s Amazing dealers kan je terecht bij je eigen dealer op de hoek of in de buurt voor persoonlijke service! Dat is altijd toch wat prettiger dan alleen service via de telefoon of de mail. De medewerker van de winkel geeft graag informatie over het product en als er onverhoopt iets mis is met het product, staat er een medewerker persoonlijk voor je klaar.

Wil je een product kopen uit het IT’s Amazing assortiment? Dan kan je langsgaan bij een IT’s Amazing servicepunt. Kijk op deze pagina waar jouw dichtstbijzijnde winkel is. Ook kan je via de webshop producten bestellen. Je kan er vervolgens voor kiezen of je de bestelling bij het servicepunt laat afleveren of op jouw thuisadres.

IT’s Amazing is een snel groeiend concept waar zich steeds meer computerwinkels bij aansluiten om mee te profiteren van leuke producten en voordelige prijzen en als collectief te zorgen voor een landelijke dekking.