SACKit Touchit Headphone Silver BT

Op voorraad

SKU
SI70021-0045
63,65

Morgen in huis

Voordelen It's Amazing

Omschrijving

Geluiden in het vliegtuig, kinderen in de trein, de luide stofzuiger of de rumoerige omgeving in de sportschool - houd alles buiten als je naar je favoriete muziek luistert. Activeer de "Active Noise Cancellation" technologie om alle achtergrondgeluiden te elimineren. Met de "Active Noise Cancellation" kun je je concentreren op je telefoongesprek, je audioboek of je muziek - leuk!

Met één simpele klik van nummer wisselen - zo eenvoudig is het om de muziek direct vanaf je koptelefoon te bedienen. Met behulp van de knoppen op TOUCHit S kun je je muziek bedienen en inkomende oproepen beantwoorden. Je hoeft je telefoon niet eens uit je pakketje te halen - dat is slim!

De TOUCHit S-koptelefoon heeft uniek ontworpen oorkussens die zorgen voor zowel comfort als geluidskwaliteit op het hoogste niveau. Op de meeste koptelefoons zit één ring op het oorkussentje van elk oor. Op TOUCHit S krijg je twee ringen aan elke kant. Dit speciale ontwerp zorgt ervoor dat het geluid op jou gericht is en niet naar buiten gaat naar de mensen om je heen. Zo krijg je een on ear koptelefoon die al het geluid binnenhoudt zonder die lange tijd comforabel kunt dragen.

Natuurlijk is alles draadloos verbonden via Bluetooth. Je hoeft je geen zorgen te maken over snoeren als je onderweg bent! De ingebouwde batterij geeft je tot 25 uur muziek op elke lading - laat de muziek spelen en geniet van het dansen op je favoriete liedje of ga lekker rennen op het strand. Als je geen stroom meer hebt, sluit je gewoon je TOUCHit S-koptelefoon aan via de bijgeleverde aansluitkabel en krijg je een onbeperkte levensduur van de batterij - slim!

Specificaties

Specificaties

3,5mm-connector

Nee

Draagwijze

Hoofdband

Kleur van het product

Zilver

Lengte snoer

0 m

USB-aansluiting

Nee

Meer/minder weergeven

Reparatieservice voor alle hardware

Snel en vakkundig je PC, laptop of tablet weer in in topvorm.

Maak afspraak

Altijd een verkooppunt bij jou in de buurt

Onze specialisten in de winkel adviseren je graag.

Vind winkel