Logitech Ultrathin Keyboard Cover Zwart Bluetooth QWERTY Engels RETURNED

Op voorraad

SKU
OUT-920-004224
63,95

Morgen in huis

Voordelen It's Amazing

Omschrijving

Hoe maak je de perfecte iPad nog beter? Bescherm het scherm in stijl met een superdunne klep voor waar je ook heen gaat. Voeg een draadloos Bluetooth®-toetsenbord toe en je bent altijd klaar om nauwkeurig te typen. Een stijlvolle, superdunne aluminium klep die goed aanvoelt en er nog beter uitziet: ontworpen als aanvulling op jouw iPad.

Wanneer je een IM-bericht of e-mail moet typen, kun je genieten van soepel en geruisloos typen op dit draadloze Bluetooth®-toetsenbord. Het externe toetsenbord zorgt niet alleen dat een groter deel van jouw iPad-scherm zichtbaar is, maar je kunt ook sneller werken dankzij sneltoetsen voor de opdrachten die je het meest gebruikt, zoals kopiëren, plakken, ongedaan maken en nog veel meer.

Dit betreft een returned product. Een returned product is retour gestuurd door een klant. Hierdoor kan de omdoos zijn beschadigd of is de doos open geweest. Het product is nog in nieuwstaat.

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover kan stevig op jouw iPad worden bevestigd dankzij de handige magnetische klem. De klem is uitgelijnd met de magneten in het frame van de iPad en trekt de tablet en klep naar elkaar toe.

De snelle Aan/Uit-functie activeert jouw iPad direct wanneer je de klep opent en schakelt deze uit wanneer je de klep weer sluit.

Reparatieservice voor alle hardware

Snel en vakkundig je PC, laptop of tablet weer in in topvorm.

Maak afspraak

Altijd een verkooppunt bij jou in de buurt

Onze specialisten in de winkel adviseren je graag.

Vind winkel