Logitech MK330 toetsenbord RF Draadloos QWERTY US International Zwart

Op voorraad

SKU
920-003989
56,33

Morgen in huis

Voordelen It's Amazing

Omschrijving

De Logitech MK330 is ontworpen met jou in gedachten. Met 11 sneltoetsen bereik je direct jouw favoriete websites, muziek en films. De vlakke, muisstille toetsen zorgen voor een soepele typervaring bij het opstellen van IM's, e-mails en meer.

De draadloze muis is een waar wonder, eenvoudig mee te nemen dankzij de plug-and-forget nano-ontvanger. Met 11 multimediasneltoetsen heb je directe toegang tot afspelen, pauzeren, vorige, volgende, volume en dempen.

Het strakke en comfortabele ontwerp van het toetsenbord en de fluisterstille toetsen bieden een aangenamere type-ervaring dan laptop- en netbook-toetsenborden. De draagbare muis met nano-ontvanger die gemakkelijk kan worden opgeborgen in het ingebouwde compartiment maakt het geheel compleet.

Met een indrukwekkende batterijlevensduur van 24 maanden voor het toetsenbord en 12 maanden voor de muis hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Dankzij geavanceerde draadloze 2.4GHz-technologie worden vertragingen, uitval en interferentie vrijwel geëlimineerd, waardoor je een bereik hebt tot 10 meter.

Met plug-and-play eenvoud is de set-up een fluitje van een cent: sluit de draadloze ontvanger aan op een USB-poort op je computer en je kunt direct aan de slag, zonder dat je software hoeft te installeren. De 4 herprogrammeerbare F-toetsen bieden extra gemak door aanpassing aan jouw favoriete toepassingen, mappen of webpagina's. Upgrade jouw werkplek met de Logitech MK330 en geniet van comfort en efficiëntie.

Specificaties

Specificaties

Aanbevolen gebruik

Kantoor

Aansluiting

RF Draadloos

Toetsenbordindeling

QWERTY

Taal toetsenbord

US International

Aanwijsapparaat

Nee

Toetsenbord formaat

Standaard

Numeriek toetsenblok

Ja

Connectiviteitstechnologie

Draadloos

USB-hub

Nee

Bedoeld voor

Pc/server

Vingerafdruklezer

Nee

Backlight

Nee

Stijl toetsenbord

Recht

Polssteun

Nee

Kleur van het product

Zwart

Type stroombron

Batterij/Accu

Type accu/batterij

AA

Inclusief muis

Ja

Scroll

Ja

Scroll type

Wiel

Ondersteunt Windows

Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Business x64,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Basic x64,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Home Premium x64,Windows Vista Ultimate,Windows Vista Ultimate x64,Windows XP Home,Windows XP Home x64,Windows XP Professional,Windows XP Professional x64

Gewicht

570 g

Wireless ontvanger interface

USB

Ontvanger type

Unifying receiver

Diepte

20,5 mm

Hoogte

183 mm

Breedte

446,3 mm

Meer/minder weergeven

Reparatieservice voor alle hardware

Snel en vakkundig je PC, laptop of tablet weer in in topvorm.

Maak afspraak

Altijd een verkooppunt bij jou in de buurt

Onze specialisten in de winkel adviseren je graag.

Vind winkel